Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


ISO-9001 er et kvalitets-stempel

ISO Dyrlægen er et kvalitets-stempel

Dyrlægehuset Kolding er godkendt gennem ISO Dyrlægen – et ISO 9001-certifikat.

Tryghed for dit kæledyr

Gennem denne ordning sætter vi tryghed og kundetilfredshed i centrum – vi fokuserer på at patientsikkerhed, kvalitet og information er i top. Det betyder, at vi lytter til dig og din mening. Det gør vi bl.a. ved jævnligt at gennemføre kundetilfredshedsanalyser, ligesom vi systematisk registrerer og forholder os til ris og ros.

Hver patient har sin egen journal, hvor vi skriver alle detaljer op om dit kæledyrs sundhed og helbred. Dette giver et godt overblik om lige netop dit dyr.

Udstyr og uddannelse

Vi lever op til krav om løbende efteruddannelse af vores personale, og vi skal dokumentere at personalet er kvalificeret til deres arbejdsopgaver. Ligeledes bliver alt vores udstyr vedligeholdt og kaliberet efter anerkendte metoder.

Vores lokaler og indretning skal leve op til standard for udførsel af sterile operationer, røntgenoptagelser mm.. Vi har en omfattende hygiejne- og antibiotikapolitik, som effektivt hindrer smitteoverførsel og sikrer et minimalt forbrug af antibiotika.

ISO Dyrlægen er Den Danske Dyrlægeforenings godkendelsesordning for danske smådyrsklinikker og hospitaler, som betyder at vi lever op til særlige krav om kvalitet og patientsikkerhed – og dette bliver løbende kontrolleret af eksterne eksperter fra Det Norske Veritas GL. Det er en frivillig ordning, som bygger på ISO 9001.

 

Se film om ISO her

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00