Dyreklinik, Dyrlæge

Andre dyrearter

Ikke 2 dyrearter er ens – heller ikke når det drejer sig om deres sundhed og sygdomme.

Vi har 2 dyrlæger, som er særligt uddannede indenfor de små dyrearters sundhed og sygdomme. Det gælder alle gnaverne, samt krybdyr (slanger, skildpadder, agamer, gekko m.fl.), fritter m.fl. (fugle er undtaget). Det betyder, at vi både har viden og medicin/udstyr til de fleste undersøgelser og behandlinger af disse dyr inkl. narkose, operationer og tandbehandling. Vi har indrettet et særskilt rum til indlæggelse, som kan tilgodese de enkelte arters behov, bl.a. terrarier med varme og lys.

Kvalitet og patientsikkerhed

Grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af dine dyr vil altid være vigtigt for os. Det er en kerneværdi for os, at vi har opdateret viden og bedste standard af udstyr og behandling til dit dyr. Vores ISO-certificering sikrer at hygiejne, patientsikkerhed og kommunikation er i top. Og vi går ikke på kompromis i forhold til valg af metode, materialevalg og opdatering af vores viden.

Den bedste oplevelse gennem hele livet

Vi vægter den forebyggende rådgivning højt og anbefaler, at man en gang årligt kommer til et forebyggende sundhedseftersyn. Her får vi et godt overblik over dit dyrs helbred og kan rådgive dig i forhold til at give dit dyr de bedste forhold til et sundt liv.

Læs mere her:

AEMV Logo

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00