Dyreklinik, Dyrlæge

Hunde

Ægte omsorg betyder en god oplevelse for din hund

Vi gør os meget umage for at hvert eneste besøg hos os er så trygt for din hund, som muligt. Du er altid velkommen til at kigge forbi i venteværelset med din hund – så kan den få et par godbidder og måske komme en tur på vægten, som en god træning til det at være til dyrlæge. Ved undersøgelser og behandling er der sat god tid af, og vi anvender forskellige adfærdsmæssige teknikker til at berolige din hund. Fortæl os gerne inden besøget eller undervejs, hvad der fungerer bedst for din hund. Vi tager gerne individuelle hensyn.

Vi ved, at din hund er et familiemedlem – og grundig rådgivning i de svære dilemmaer er vigtig for dig – også når svære beslutninger skal tages – vi giver os god tid til dette, og rådgiver dig ud fra vores værdier kvalitet og ægte omsorg.

Kvalitet og patientsikkerhed

Grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af din hund vil altid være vigtigt for os. Det er en kerneværdi for os, at vi har opdateret viden og bedste standard af udstyr og behandling til din hund. Vores ISO-certificering sikrer at hygiejne, patientsikkerhed og kommunikation er i top. Og vi går ikke på kompromis i forhold til valg af metode, materialevalg og opdatering af vores viden.

Den bedste oplevelse fra hvalp til senior

Vi glædes ved at følge din hund fra den er lille ny hvalp i familien og gennem hele dens liv. Vi holder Hvalpetræf, som hjælper dig og din nye hvalp godt fra start med mange gode råd og hyggeligt samvær med andre hvalpe – på din hvalps præmisser.

Vi vægter den forebyggende rådgivning højt gennem hele din hunds liv. Med Carepakken® sætter vi fokus på din hunds sundhed og trivsel – og du opnår en rækker fordele og rabatter. Vi anbefaler også, at du tegner en sygeforsikring til din hund. Den dækker ved sygdom og tilskadekomst – og er en god hjælp til, at kunne træffe det bedste valg for din hund uden for store økonomiske bekymringer.

 

Billedfrisen

 

Logoet -orange _sort RGB_web

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00