Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


Hunde

Dit valg af dyrlæge til din hund er i høj grad en tillidssag. I Dyrlægehuset Kolding er det vigtigt for os, at hvert besøg bliver så tryg og behagelig en oplevelse for både dig og din hund, som overhovedet muligt. 

Vores personale har en høj grad af efteruddannelse, så vi kan sikre at undersøgelse, behandling og rådgivning foretages af en dyrlæge med grundig viden og erfaring indenfor det enkelte fagområde. Vi sikrer os også, at du får en grundig information og vejledning omkring din hund helbred ved hvert besøg. 

 

Dyrlægehuset Kolding er tilmeldt en godkendelsesordning gennem Den Danske Dyrlægeforening, for at sikre at vi til stadighed lever op til vores høje kvalitetskrav.

I konsultationen foretages undersøgelse, sundhedseftersyn, vaccinationer og mindre behandlinger. Ved behov for større undersøgelser, narkose, tandbehandling, operationer og lignende vil din hund blive indlagt nogle timer i hospitalsafdelingen. Også her vil vi gøre alt hvad vi kan for at gøre opholdet så trygt som muligt for din hund – se mere under indlæggelse.

For at sikre din hunds helbred bedst muligt, anbefaler vi at hunden kommer til et årligt sundhedseftersyn, samt at du tegner en sygeforsikring til din hund.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring din hunds sundhed og helbred, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Billedfrisen

 

Logoet -orange _sort RGB_web

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00