Dyreklinik, Dyrlæge

Katte

Ægte omsorg betyder et godt liv for din kat

Vi gør os meget umage for at hvert eneste besøg hos os er så trygt for din kat, som muligt. Vi er certificeret Cat Friendly Clinic, hvilket betyder at vores klinik og hospital er indrettet med en række hensyn i forhold din kats besøg hos os. Vi har et separat venteområde for katte, som sikrer rolige og trygge omgivelser – og en konsultation specielt indrettet til katte. Vi anvender stressnedsættende feromoner (duftstoffer) i omgivelserne og vores personale er særligt uddannet i adfærdsmæssige teknikker til at berolige din kat. Ved undersøgelser og behandling er der sat god tid af. Fortæl os gerne inden besøget eller undervejs, hvad der fungerer bedst for din kat. Vi tager gerne individuelle hensyn.
Vi ved, at din kat er et familiemedlem – og grundig rådgivning i de svære dilemmaer er vigtig for dig – også når svære beslutninger skal tages – vi giver os god tid til dette, og rådgiver dig ud fra vores værdier kvalitet og ægte omsorg.

Kvalitet og patientsikkerhed

Grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af din kat vil altid være vigtigt for os. Det er en kerneværdi for os, at vi har opdateret viden og bedste standard af udstyr og behandling til din kat. Vores ISO-certificering sikrer at hygiejne, patientsikkerhed og kommunikation er i top. Og vi går ikke på kompromis i forhold til valg af metode, materialevalg og opdatering af vores viden. Og gennem vores certificering som Cat Friendly Clinic sikres også, at vi løbende opdaterer vores viden og udstyr specielt rettet til katte.

Den bedste oplevelse fra killing til senior

Vi glædes ved at følge din kat fra den er lille ny killing i familien og gennem hele dens liv. Vi holder Killingeklub, som hjælper dig og din nye killing godt fra start med mange gode råd om sundhed, adfærd og trivsel.
Vi vægter den forebyggende rådgivning højt gennem hele din kats liv. Med Carepakken® sætter vi fokus på din kats sundhed og trivsel – og du opnår en række fordele og rabatter. Vi anbefaler også, at du tegner en sygeforsikring til din kat. Den dækker ved sygdom og tilskadekomst – og er en god hjælp til, at kunne træffe det bedste valg for din kat uden for store økonomiske bekymringer.

Infograf

Se hvordan det foregår på vores kattevenlige dyrehospital

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00