Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


Katte

Læs om "Kattevenlig klinik/hospital" her

Dit valg af dyrlæge til din kat er i høj grad en tillidssag. I Dyrlægehuset Kolding er det vigtigt for os, at hvert besøg bliver så tryg og behagelig en oplevelse for både dig og din kat, som overhovedet muligt. Vores personale har en høj grad af efteruddannelse, så vi kan sikre at undersøgelse, behandling og rådgivning foretages af en dyrlæge med grundig viden og erfaring indenfor det enkelte fagområde. Vi sikrer os også, at du får en grundig information og vejledning omkring din kat helbred ved hvert besøg. Dyrlægehuset Kolding er ISO-certificeret, for at sikre, at vi til stadighed lever op til vores høje kvalitetskrav. 

Når du transporterer dit kat til og fra Dyrlægehuset, anbefaler vi at du anvender en transportkasse . Du er velkommen til at komme forbi og låne en hos os. Det optimale er dog, at din kat har sin egen kasse, som den er vænnet til. 

Udover vores venteværelse, har vi et roligt område bagved konsultationerne, hvor du har mulighed for at opholde dig med din kat i evt. ventetid – særligt hvis din kat føler sig utryg i venteværelset. Kontakt personalet omkring dette ved ankomst.

I konsultationen foretages undersøgelse, sundhedseftersyn, vaccinationer og mindre behandlinger. Ved behov for større undersøgelser, narkose, tandbehandling, operationer og lignende vil din kat blive indlagt nogle timer i hospitalsafdelingen. I hospitalet har vi en speciel indlæggelsesafdeling kun til katte, som sikrer at det bliver så tryg en oplevelse for din kat som muligt – se mere under indlæggelse.

For at sikre din kats helbred bedst muligt, anbefaler vi at katten kommer til et årligt sundhedseftersyn, samt at du tegner en sygeforsikring til din kat.Hvis du har nogen spørgsmål omkring din kats sundhed og helbred, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dyrlægehuset er medlem af "International Society of Feline Medicine", og vi har udnævnt flere af vores medarbejdere til at være "Catvocates". Disse har hovedansvaret for katte her på Dyrlægehuset, og er dyrlægerne Lizette Sloth og Margaretha Bek Nannberg, og veterinærsygeplejerskerne Mariann Worsøe og Amalie Friis

Infograf

Se hvordan det foregår på vores kattevenlige dyrehospital

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00