Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


Dyrehospital


Et dyrehospital for alle mindre kæledyr

Der går sjældent lang tid, fra man anskaffer sig sit personlige husdyr, om det er hund, kat, kaniner eller noget helt fjerde, før det bliver en integreret del af familien.

Opstår der komplikationer, så skal de naturligvis ikke behandles mindre omsorgsfuldt. Med dette i baghovedet driver vi vores dyrehospital Kolding. Her kan dyreejere komme og få deres kære set efter på årlige sundhedstjek.

Vores dyrehospital kan også gennemføre operationer i det omfang det måtte vise sig nødvendigt. Vi behandler kun mindre kæledyr, men har tilgængæld næsten ingen grænser på det område.

 

Et hjertevarmt og omsorgsfuldt dyrehospital

Når du besøger vores dyrehospital, så vil du opleve at vi sætter stor værdi i velvære. Både for jer som kæledyrs ejere, men i særdeleshed for kældedyret.

Vi har således et særligt område, som du kan vente i, hvis dit kæledyr føler sig for utilpas og urolig i den normale konsultation. Du vil, udover vores dyrlægers professionelle behandling af dyret, også kunne få råd om kost og medicin, ligesom vi naturligvis forhandler forskellige produkter i vores dyrehospital.

Du kan kontakte os på 75 54 17 12 eller gå til vores kontaktside

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00