Dyreklinik, Dyrlæge

Dit besøg hos os

Ægte omsorg

Når du og dit kæledyr er på besøg hos os, gør vi os umage for, at besøget foregår så roligt som muligt for dit kæledyr. Vi tager gerne individuelle hensyn – fortæl os, hvad der fungerer godt for netop dit kæledyr. Vi har tid til dine spørgsmål – ingen bekymring er for lille til, at vi tager den alvorligt. 

Omgivelserne

I indretningen af klinikken er der taget mange hensyn til netop dit kæledyr. Vi har et separat venteværelse til katte og kaniner adskilt fra det øvrige venteværelse. Dyrene er indlagt i hospitalet, hvor vi går og arbejder. Det betyder, at vi har godt opsyn med dem – og at der er mennesker omkring dem. Vi har separat indlæggelse til katte og kaniner, hvor de har deres egne tæpper, så lugt af hund mindskes.

Vi passer godt på dit kæledyr.

Vi vægter sikkerhed og kvalitet meget højt – det gælder lige fra hygiejne og antibiotikapolitik, narkosesikkerhed, specialudstyr tilpasset til det enkelte dyrs behov, vedligehold og eftersyn af alt vores udstyr og til vores faglige kvalifikationer bl.a. i form af et meget højt efteruddannelsesniveau. Og så er vi ISO-certificeret via Den Danske Dyrlægeforening, hvilket betyder, at vi skal leve op til særlige krav, og at vi skal dokumentere vores kvalitet og sikkerhed. Læs mere om ISO Dyrlægen 

Meget positiv oplevelse. Utrolig sød personale. Lyttende og forstående. Meget venlig dyrlæge. God info når man får patienten med hjem. SMS service ved operation at den er gået godt og alt ok. Yderst professionelt.
Ina Løvhøj Hougaard

Ud over, at HELE personalet virker meget dygtige og professionelle, føler jeg også, at netop min hund,er den vigtigste patient! Der bliver lyttet til spørgsmål, alt tages seriøst - og der er plads til smil !
Lisbeth Erikstrup

Føler mig altid så velkommen! Og er ikke et sekund bekymret om, om mine dyr har det godt når jeg "forlader" dem hos dem!. De husker dyrene og er interesseret i hvordan det går dem. Ingen tvivl om de alle elsker arbejdet og er fantastisk dygtige.
Line Toft Sørensen

Alle i huset er søde og imødekommende, og dygtige. Har altid tid nok til mine hunde.
Der er altid en kvalificeret og hjælpsom person i skranken. Er der uventede problemer, bliver de forsøgt løst hurtigt og sikkert. Der er også altid tid til at få et godt råd. Og ikke mindst bliver dyrene taget godt imod. Mine hunde er glade for at komme i klinikken.
Ingrid Garnæs

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00