Dyreklinik, Dyrlæge

Lene Tornkjær

 

Faglige områder:

Anæstesi:

Har en del kurser på dette område.

Laserterapi: Certificeret laserbehandler via løbende kurser.

Aktivering på en indholdsrig måde for din hund har også min store interesse, da rigtig mange af Danmarks hunde desværre går og keder sig og derved finder på forskellige narrestreger af forskellig karakter. Bare små ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel for din 4-benet ven.

Massage/fysiobehandlinger: i 2018 begyndte jeg en uddannelse som "Dyrlæge-examineret hunde/katte massør med fysioterapi", som jeres "poter" har glæde af på klinikken. Er færdig i maj 2019.

 

Adfærd og Hundetræning:

Afholder Hvalpetræf her på Dyrlægehuset med både teori og praktisk træning. Mange interessetimer og kurser ligger bag. Da jeg selv træner og konkurrerer i lydighed, spor, nosework og udstilling, så er det fantastisk at kunne give disse erfaringer videre til andre hundeejerer.

Det at få socialiseret, aktiveret og trænet sin hvalp på den bedste måde uanset race og størrelse er også en af grundene til at Hvalpetræf er på mit program og interesseområde for mig.

De sidste mange år har jeg haft den store glæde at have hvalpe "ude i byen" via mine 2 hanhunde, men nu synes jeg tiden er inde til selv at kunne gøre meget mere for hvalpene i deres første 8 uger og forhåbentligresten af deres liv, så derved er jagten gået ind på en sund, smuk, fantastisk og arbejdsivrig Ridgeback tæve, jeg ved hun findes og håber hun kommer til vores hjem i løbet af 2013. Og det gjorde hun, Brace også kaldet raceren.

 

Baggrund:
Uddannet som Veterinærsygeplejerske i okt. 2001 på Gistrup Dyreklinik og siden okt. 2002 har jeg været her på Dyrlægehuset Kolding, hvor jeg har været med til at starte Hvalpetræf.

 

Privat:
Jeg bor sammen med Nicolai og det har vi gjort i maaaange år.

Er begge fra KBH. men har slået rødder her i det jyske.

Fritiden går med hundene, Nicolai og vennerne, som også skal plejes. Løbe-/cykelture med begge hunde flere gange om ugen. Vi bor i nybygget hus 2008, så der slipper vi nemt afsted med vedligeholdelsen.

 

Egne dyr:
Hjemme har jeg Poma og Brace som er af racen Rhodesian Ridgeback med sådan en anderledes stribe på ryggen, hvor pelsen vokser modsat. Vores ældste Ridgeback Kali sagde vi farvel til i December 2014 13½ år. Vores hunde bliver brugt til meget forskelligt såsom Schweissspor/Vildtspor, alm. lydighed / Rally lydighed på konkurrenceplan, nosework og udstilling. Opdræt og interesse for racen Rhodesian Ridgeback er også med på min liste. Brace er vores første tæve og vi får se hvad fremtiden bringer i forhold til eget opdræt under navnet; PoKali Ridge.

 

Tilbage til personoversigt

Galleri

Klik på billederne for at se mere

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00