Dyreklinik, Dyrlæge

Vi tilbyder

Velkommen

I bydes velkommen i vores reception af vores dygtige veterinærsygeplejersker. Og du er altid velkommen til at komme forbi for et godt råd og et uforpligtigende besøg, som også kan være rigtig god træning i tilvænning til dyrlægebesøg for dit kæledyr. Vi har salg af foder, legetøj, seler, shampoo og meget andet.

Den bedste behandling til dit kæledyr

Vi ønsker at være din sparringspartner i forhold til dit dyrs sundhed både i det daglige og ved sygdom. Ved det årlige sundhedseftersyn er dit kæledyrs sundhed og trivsel i fokus med rådgivning i forhold til dit dyrs individuelle behov. Ved sygdom lægger vi i samarbejde med dig den bedste plan for undersøgelse og behandling i forhold til ønsker og behov. Grundig information og svar på alle dine spørgsmål er yderst vigtigt for at opnå det bedste resultat.

Vi tilbyder

I vores dyrehospital foregår undersøgelser og behandlinger altid med dit dyrs tryghed og sikkerhed, som det vigtigste.

Vi har in-house laboratorium, hvilket betyder, at vi har svar på de fleste laboratorieundersøgelser indenfor meget kort tid. Ved narkose tages alle nødvendige hensyn, så dit dyr bedøves så skånsomt som muligt og med mindst muligt stress. Du kan få lov til at være sammen med dit kæledyr helt frem til det skal bedøves, og igen så snart det vågner. Dit dyr bliver overvåget under hele forløbet af uddannet personale samt elektronisk overvågning.

Tandbehandling er et særligt interesseområde – og vi modtager også henvisninger til tandbehandling fra andre dyrlæger. Vi har 2 dyrlæger med særlig uddannelse indenfor tandbehandling. I vores tandafdeling foregår alle undersøgelser og behandlinger efter bedste standard – og vi rådgiver dig grundigt i forhold til at undgå yderligere tandproblemer hos dit kæledyr.

Vi har både røntgenanlæg og ultralydsscanner, der lever op til de højeste kvalitetskrav. Vi har en dyrlæge med særlig efteruddannelse indenfor billeddiagnostik – her i blandt hjertescanninger.

Vi har separat operationsstue, der er indrettet, så vi lever op til strenge krav. Dette sikrer optimal hygiejne og sikkerhed for dit kæledyr. Vores ISO-certificering gennem Den Danske Dyrlægeforening sikrer den løbende kvalitetskontrol.

Vores personale er grundigt uddannet i udførsel af alle vores undersøgelser og behandlinger. Vi vægter løbende videreuddannelse højt, så vi følger med i tidens udvikling indenfor vores fag. Det sikrer dig den til alle tider bedste rådgivning og behandling.

Vi oplever altid et venligt personale som er yderste kompetent og professionelle. Vi føler os i trygge hænder og har anbefalet Dyrlægehuset til vores venner.
Louise Due-Preston

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00