Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


ISO-godkendt klinik/hospital – et kvalitetsstempel

Kvalitetssikring for din tryghed

ISO-godkendte dyreklinikker og dyrehospitaler er virksomheder, der har tilsluttet sig en frivillige godkendlesesordning, hvor eksterne auditører følger op på standarden. Vi er i 2013 blevet certificerede medlemmer af ISO Dyrlægen – som en af de første 36 dyrlægepraksis i Danmark.

 

Fokus på kvalitet og tryghed
ISO-dyrlægen er certificeringsordning som sætter dig – vores kunde – i centrum, og har fokus på kvalitet og tryghed.

Medlemskab af ISO-dyrlægen indebærer først og fremmest at vi lytter til dig og din mening, men det indebærer også at vi foretager løbende kontrol, og dokumenterer og kvalitetssikrer alt hvad vi foretager os

  • ”Det er en meget flot standard af en godkendt klinik”
  • ”Dyrlægehuset har nogle utrolig flotte rammer at arbejde under, og arbejdet virker meget velorganiseret, med et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau”
  • ”Forhold vedr. klientkommunikation er meget fine”

 

ISO-dyrlægen har 6 klare fokusområder

1. Kommunikation

 Vi begynder altid en konsultation med en samtale om hvad du ønsker dig af os, hvilke muligheder der er, og økonomien i det. Det er nemlig vores opgave at omsætte dine ønsker og behov til konkrete ydelser.

2. Journalføring

Hver eneste af vores patienter har deres helt egen journal. Her bliver hver en lille detalje om dit dyr skrevet ned.
 Så skal du ikke gentage dine bekymringer til flere personer. Og hvis der bliver noget en anden gang, kender vi hele historien.

3. Kontakt og opfølgning

Under behandling og indlæggelse holder vi løbende kontakt, så du altid er med på råd, hvis der opstår noget der kan ændre på det planlagte forløb og økonomien i det. Og efter et kritisk forløb, følger vi altid op på om I er kommet godt hjem.

4. Kundetilfredshed

Du og dit dyr er selve grundlaget for vores praksis. Din feedback er med til at udvikle os og gøre os bedre. Derfor opsamler vi systematisk al ris og ros, og foretager regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser.

5. Tjek på udstyr og hygiejne

Alle vores instrumenter, og det øvrige udstyr vi bruger, serviceres, steriliseres, rengøres, genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder.

6. Efteruddannelse

Alle vores medarbejdere skal dokumentere, at de er kompetente til at udføre deres arbejde. Vi har alle en plan for, hvordan vi hver især skal blive endnu bedre via efteruddannelse.

Se film om ISO Dyrlægen her

 

 

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00