Carina Hoffmann

Veterinærsygeplejerske

Mød Carina Hoffmann. Carina blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2014. Fagligt brænder hendes hjerte for tandbehandlinger hos hund og kat.

Carina Hoffmann - veterinærsygeplejerske

Baggrund

Carina er oprindeligt uddannet industrielektriker, men savnede mere kontakt med både mennesker og dyr i hverdagen. Carina skiftede derfor branche og blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske fra Dyrlægeteamet Sydvet i 2014. Herefter var hun ansat samme sted i en årrække, før hun blev ansat hos Dyrlægehuset Kolding i marts 2019.

Særlige fagområder

Fagligt interesserer Carina sig for alle aspekter af sit fag, men brænder særligt for tandbehandling hos hund og kat samt anæstesi og monitorering. Igennem årene er det blevet til flere forskellige kurser indenfor bl.a. samt tandbehandling/-røntgen, anæstesi/monitorering, adfærd, reproduktion, ernæring m.m.

I 2019 var Carina med Dyrlægehusets øvrige tandteam på Dental Vet Forums konference i Orlando, der handler om alt vedr. tænder, lige fra behandling og problemstillinger i mundhulen, til udstyr og teknikker vedrørende tandpatienterne. Dette var meget spændende og udbytterigt.

Privat

Carina er gift med Lars, og sammen har de to voksne drenge. De bor på et fritidslandbrug, og Carina bruger meget tid på sine 2 heste, der trænes med fokus på tillid/accept via små signaler og intension, og når tiden tillader det, undervisning i centreret ridning. Derudover nyder hun sine katte og sin have, hvor hun har en perle af et drivhus.

Egne dyr

Carina har to heste, samt kattene Asterix og Lille Jan, der dygtigt sørger for at holde små, vilde gnavere ude af huset.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret