Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


Lizette Sloth

 

Faglige områder:
Jeg har særlig interesse og efteruddannelse i tandbehandling hos hund, kat og gnavere, og det har de sidste 15 år været mit primære arbejdsområde. Jeg har taget en 3-årig europæisk efteruddannelse i tandbehandling, og deltager løbende i relevant efteruddannelse og internationale kongresser om tandbehandling for hele tiden at dygtiggøre mig, samt holde min viden opdateret. Jeg afholder jævnligt forskellige kurser i tandsygdomme og tandbehandling for andre dyrlæger og veterinærsygeplejersker, og jeg modtager henvisninger af tandpatienter fra andre klinikker. Jeg er medlem af den amerikanske forening for dyrlæger med speciel interesse indenfor tandbehandling.

Baggrund:
Jeg blev uddannet som dyrlæge i 1996 fra Den. kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Derefter var jeg ansat på Nyborg Dyrehospital i 6 år. I 2002 blev jeg ansat i Dyrlægehuset Kolding, og jeg har været medejer siden 2004.

Privat:
Jeg er gift med Per, og vi har sammen 2 drenge (18 og 22 år). Vi bor i Strib. I fritiden dyrker jeg motionsløb, fluefiskeri, kajakroning, samt om vinteren alpint skiløb i Østrig.

Egne dyr:
Vi har måttet sige farvel til Smilla, vores dejlige Golden Retriever. Og så venter vi lidt på, at ”det rigtige tidspunkt” kommer for et nyt familiemedlem.

Tilbage til personoversigt

 

 

 

 

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00