Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


Mariann Worsøe

Fagligt

  • Katten og dens adfærd. Er ’Cat Advocate’ ifm. vores certificering som Kattevenlig Klinik
  • Tænder

Baggrund
Uddannet veterinærsygeplejerske fra Bygholm Dyrehospital i Horsens i oktober 2011. Min store passion er katte, og jeg har på Bygholm Dyrehospital bl.a. afholdt ‘Katteaften’ – et løbende arrangement for klinikkens klienter, hvor jeg har fortalt og rådgivet om bl.a. aktivering og løsning af problemadfærd.

Inden uddannelsen til veterinærsygeplejerske har jeg bl.a. været salgsassistent hos Carla F, en lille skobutik i hjertet af Aarhus, og bagagen rummer desuden en påbegyndt bachelorgrad i engelsk og fransk ved Handelshøjskolen i Århus.

Sideløbende med mit job som veterinærsygeplejerske er jeg desuden frivillig hos Dansk Dyreværn Aarhus, hvor jeg besøger videreformidlede hunde og katte i deres nye hjem.

Privat
Jeg er født og opvokset i Horsens. Efter nogle år i Aarhus flyttede jeg tilbage til Horsens i forbindelse med min elevtid hos Bygholm Dyrehospital.

Egne dyr
Hjemme har jeg hunkatten Frey. Hun er ofte med mig på arbejde, hvor hun hygger sig og bliver forkælet af både dyrlæger og de andre veterinærsygeplejersker her på Dyrlægehuset Kolding.

Tilbage til personoversigt

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00