Dyreklinik, Dyrlæge
Til dyrlæger

Tandrensning


Professionel tandrensning af hund og kat

Vores gode dyrevenner trænger også til et sundhedstjek eller en tandrensning regelmæssigt. Bor du derfor i Fredericia, Vamdrup, Vejle, Haderslev og Kolding området, så kan vi varmt anbefale at kigge forbi vores dyreklinik til en professionel tandrensning af dit kæledyr.

Vi foretager sundhedstjek, tandrensning, tandbehandling, operationer og sågar tandreguleringer på både store og små hunde og katte. Skal der gennemføres en tandrensning, så foregår det altid i fuld narkose, og det er naturligvis under nøje kontrol af en af vores autoriserede dyrlæger.

Både hunde og katte kan jo også få både parodontose eller knække tænder.

 

Kontakt os og hør mere om tandrensning

Udover tandrensning og mundhygiejne, så er vi til rådighed ved uheld, hudlidelser og behov for operationer. Vi behandler dog kun mindre kæledyr fra husstanden, tilgengæld så er det næsten uden begrænsning hvad vi kan håndtere.

Som med mennesker, så gælder det også for dyr, at en sund krop huser en sund sjæl. Det er derfor vigtigt at du får dit kæledyr set efter engang imellem, får lavet en tandrensning, kontrolleret for eventuel parodontose og naturligvis får give de fornødne vaccinationer.

Du kan kontakte os på 75 54 17 12 eller gå til vores kontaktside.

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00