Undgå overvægt hos kanin – professionel rådgivning | Dyrlægehuset Kolding

Overvægt hos kanin

Hos Dyrlægehuset Kolding finder du personlig rådgivning om og foder til slankning af kanin. Overvægt hos kanin kan føre til forringet livskvalitet og helbredsproblemer.

Undgå overvægt hos kanin

Mange kaniner i de danske hjem er overvægtige. Det skyldes i langt de fleste tilfælde en blanding af for lidt motion og forkert fodring. Overvægt hos kanin kan medføre en række helbreds- og adfærdsmæssige problemer, herunder manglende soignering, slidgigt og hjerteproblemer.

Vores omsorgsfulde dyrlæger vejleder dig i korrekt fodring og motionering af din kanin, så du undgår overvægt. Har din kanin allerede levet lidt for godt, hjælper vi dig også til en sund og vedvarende slankning af kaninen. Vi tager imod dig og din kanin er rolige og trygge omgivelser i vores kaninvenlige klinik.

Korrekt fodring af din kanin

Kaniner er følsomme og komplekse dyr – hvad angår deres fordøjelsessystem. Mange problemer hos kanin er foderrelaterede og kan derfor undgås, hvis du kender dens fordøjelsesmekanismer og fodrer din kanin herefter. Kaniner har en sød tand, og de vil ofte vælge det søde og fede foder først, hvis dette er tilgængeligt. Hvis du vil undgå overvægt hos din kanin, bør du af samme grund undlade at fodre den med for meget kraftfoder.

Vil du vide mere om fodring af kanin? Vi vejleder dig gerne i sund fodring af din kanin. Du kan også læse vores blogindlæg, hvor vi fortæller mere om kaniners fordøjelsessystem, hvad kaniner gerne må få, og hvad de bestemt ikke må få.

Læs mere om fodring af kanin
Korrekt fodring af kanin – professionel rådgivning | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret