Dyrlægehuset Kolding – Din lokale dyrlæge i Kolding

Hjertekonto

En hjertekonto er din økonomiske frihed til at vælge den bedste behandling til dit kæledyr. Vi tilbyder en attraktiv finansierings- og afdragsordning.

Attraktiv finansierings- og afdragsordning

Hos Dyrlægehuset Kolding mener vi, at alle bør have mulighed for at vælge den bedst mulige behandling til deres kæledyr. Derfor tilbyder vi i samarbejde med SPARXPRES en attraktiv finansierings- og afdragsordning, så du kan hjælpe dit syge kæledyr, selvom du i øjeblikket ikke har kontanter på lommen.

Det bedste valg for dit kæledyr

Med en hjertekonto får du økonomisk frihed til at vælge den bedste behandling af netop dit kæledyr. Vi ved, at dit kæledyr er din bedste ven og en del af din familie. Derfor ønsker du, at dyret skal have den bedst mulige behandling, hvis uheldet er ude, og det bliver syg eller kommer til skade.

Du undgår med andre ord at skulle takke nej til livsreddende behandling, fordi der i øjeblikket ikke er råd.

Ansøg her

Så let er det

Det er nemt og hurtigt at få en hjertekonto hos Dyrlægehuset Kolding. Du udfylder ansøgningsformularen og sender den til godkendelse hos SPARXPRES, der hurtigst muligt behandler din ansøgning og vender retur med et svar på denne. Ved bevilling sendes en kreditaftale til dig per e-mail eller post.

Kreditaftalen underskrives nemt via Nem-ID eller ved fysisk underskrift. Vælger du at underskrive fysisk, skal gældsbrevet sendes retur til SPARXPRES per post.

Vil du vide mere om øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang og fortrydelsesret?

Læs mere her
Dyrlægehuset Kolding – Din lokale dyrlæge i Kolding

Pris eksempel

Nedenfor ser du et priseksempel ud fra standardomkostninger. Forudsætter betaling via “Mit Sparxpres”

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret