Dyrlæge Kolding – Omsorgsfuld behandling af kat | Dyrlægehuset Kolding

Kattevenlig dyrlæge

Dyrlægehuset Kolding er certificeret Cat Friendly Clinic. Hos os er grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af din kat en topprioritet.

Ægte omsorg betyder et godt liv for din kat

Som kattevenlig dyrlæge gør vi os meget umage for, at hvert eneste besøg hos os er så trygt for din kat, som muligt. Vi er certificeret Cat Friendly Clinic, hvilket betyder, at vores klinik og hospital er indrettet med en række hensyn i forhold din kats besøg hos os. Vi har et separat venteområde for katte, som sikrer rolige og trygge omgivelser – og en konsultation specielt indrettet til katte.

Læs mere om Cat Friendly Clinic

God tid til din kat

Vi anvender stressnedsættende feromoner (duftstoffer) i omgivelserne, og vores personale er særligt uddannet i adfærdsmæssige teknikker til at berolige din kat. Ved undersøgelser og behandling er der sat god tid af. Fortæl os gerne, inden besøget eller undervejs, hvad der fungerer bedst for din kat. Vi tager gerne individuelle hensyn. Vi ved, at din kat er et familiemedlem, og grundig rådgivning i de svære dilemmaer er vigtig for dig – også når svære beslutninger skal tages. Vi giver os god tid til dette og rådgiver dig ud fra vores værdier – kvalitet og ægte omsorg.

Dyrlæge Kolding – Omsorgsfuld behandling af kat | Dyrlægehuset Kolding

Kvalitet og patientsikkerhed

Grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af din kat vil altid være vigtigt for os. Det er en kerneværdi for os som kattevenlig dyrlæge, at vi har opdateret viden og bedste standard af udstyr til behandling af din kat. Vores ISO-certificering sikrer, at hygiejne, patientsikkerhed og kommunikation er i top. Og vi går ikke på kompromis i forhold til valg af metode, materialevalg eller opdatering af vores viden. Og gennem vores certificering som Cat Friendly Clinic sikres også, at vi løbende opdaterer vores viden og udstyr specielt rettet til katte.

Læs mere om ISO-certificering
Dyrlæge Kolding – Omsorgsfuld behandling af kat | Dyrlægehuset Kolding

Den bedste oplevelse fra killing til senior

Som kattevenlig dyrlæge glædes vi ved at følge din kat fra den er en lille, ny killing i familien og gennem hele dens liv. Vi hjælper dig og din nye killing godt fra start med mange gode råd om sundhed, adfærd og trivsel. Vi vægter den forebyggende rådgivning højt gennem hele din kats liv. Med Carepakken sætter vi fokus på din kats sundhed og trivsel – og du opnår en række fordele og rabatter. Vi anbefaler også, at du tegner en sygeforsikring til din kat. Den dækker ved sygdom og tilskadekomst – og er en god hjælp til at kunne træffe det bedste valg for din kat uden for store økonomiske bekymringer.

Læs mere om Carepakken

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage imod dig og din kat i trygge og rolige omgivelser.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret