Operation af hund og kat – et trygt valg | Dyrlægehuset Kolding

ISO-certificering

Dyrlægehuset Kolding er ISO-certificeret. Det betyder, at vores personale, udstyr og omgivelser lever op til højeste kvalitetskrav. Alt i alt større sikkerhed for dig og dit kæledyr.

Et kvalitetsstempel

Når du vælger en ISO-certificeret dyrlæge, sikrer du den bedste behandling til dit dyr. ISO-certifikatet er en kvalitetsstempling af alt fra faglighed og udstyr til patientsikkerhed og lokaler. Du kan med andre ord trygt overlade dit kæreste eje – nemlig dit kæledyr – i hænderne på en ISO-dyrlæge.

Dyrlægehuset Kolding er godkendt ISO-9001 dyrlæge.

Dyrlægehuset Kolding er ISO 9001 certificeret

Tilfredshed som sikkerhed

Vi sætter kundetilfredshed i centrum. Det betyder, at vi lytter til dig og din mening. Derfor gennemfører vi løbende kundetilfredshedsanalyser, ligesom vi systematisk registrerer og forholder os til ris og ros.

Hos os har dit kæledyr sin egen journal, hvor vi indskriver alle detaljer om dyrets sundhed og helbred. Du vil derfor opleve, at vi får et dybdegående kendskab til dit kæledyr, fra den er ung til gammel. Det giver de bedste forudsætninger for optimal behandling af netop dit kæledyr.

Cartrophen behandling hos hund og kat – øget livskvalitet | Dyrlægehuset Kolding

Høj faglig og udstyrsmæssig standard

Gennem løbende efteruddannelse sikrer vi, at vores ansatte fastholder deres høje faglige standarder. Derudover uddanner vi løbende al vores personale i vores mange behandlingsmuligheder og anvendelse af vores avancerede udstyr. Dit kæledyr er derfor altid i trygge hænder, når det undersøges eller behandles af vores kyndige dyrlæger eller veterinærsygeplejersker

Vores udstyr bliver grundigt vedligeholdt og kaliberet efter anerkendte metoder.

Når du vælger Dyrlægehuset Kolding, vælger du størst mulig sikkerhed for dit kæledyr. Vores lokaler og indretning lever op til høje standarder for udførsel af sterile operationer, røntgenoptagelser, laboratorieundersøgelser med mere. Vores omfattende hygiejne- og antibiotikapolitik, hindrer effektivt smitteoverførsel og sikrer et minimalt forbrug af antibiotika.

Hvad er ISO Dyrlægen?

ISO Dyrlægen er Den Danske Dyrlægeforenings godkendelsesordning for danske smådyrsklinikker og -hospitaler. Et ISO-certifikat fortæller, at dyrlægen lever op til særlige krav om kvalitet og patientsikkerhed. Dette bliver løbende kontrolleret af eksterne eksperter fra Force Certifikation.

Det er en frivillig ordning, som bygger på ISO 9001.

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret