Kontakt

Kontakt Dyrlægehuset Kolding. Vi står klar til at tage imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser.

adresse ikon

Adresse
Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding

Kontakt ikon

Kontakt
Tlf: 7554 1712
Mail: info@dyrlaegehuset.com

Vagt telefon
Tlf: 73 70 85 12

Åbningstider ikon

Åbningstider
Tidsbestilling og information:
Mandag til torsdag kl. 08.00 – 17.00 (fredag til 16.00)

Telefonen er åben:
Mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00

Drive in – Drop off

Din tryghed i en travl hverdag. Vi ved, at det kan være svært at finde tid i en travl hverdag, hvor arbejdet skal passes, børnene skal hentes og bringes, og de sociale relationer skal plejes. De færreste af os har mulighed for at holde ”kæledyrets første sygedag”.

Derfor tilbyder vi hos Dyrlægehuset Kolding en fleksibel Drive in – Drop off ordning. En tryg løsning for dig, der ønsker den bedste behandling til dit kæledyr i en travl hverdag.

Book Drive in – Drop off tid online. Om morgen afleverer du dit syge kæledyr hos vores dygtige dyrlæger, der tilser dit syge dyr, imens du er på arbejde. Du vil i løbet af dage blive ringet op, hvor vi i fællesskab aftaler, hvad vi kan gøre for at hjælpe dit kæledyr. Når behandlingen er overstået, kan du hente dit dyr.

Drive in – Drop off koster det samme, som en almindelig konsultation. Du skal altså ikke betale ekstra for, at dit kæledyr er indlagt til undersøgelse.

Book online
Cartrophen behandling hos hund og kat – øget livskvalitet | Dyrlægehuset Kolding

Vagtordning

Vi har dyrlæger på vagt døgnet rundt. Vores vagtordning med andre smådyrsdyrlæger i Trekantområdet sikrer, at der altid er en dyrlæge på vagt, hvis uheldet er ude, og dit kæledyr bliver ramt af akut sygdom eller tilskadekomst.

Vagttelefon: 7370 8512

Det er vigtigt, at du har haft telefonisk kontakt med vagthavende dyrlæge inden eventuel konsultation, så du undgår at køre forgæves og spilde kostbar tid i en mulig nødsituation.

Vagtordningen er forbeholdt akut syge og tilskadekomne patienter. Almindelige forespørgsler skal ske inden for normal åbningstid.

Vær opmærksom på, at konsultationer, undersøgelser og behandlinger i vagten bliver tillagt et ekstra honorar på 50-200 procent af normaltakst. Du kan altid få oplyst prisen på forhånd.

Du kan ikke foretage tidsbestillinger per mail. Ønsker du at bestille tid, skal du ringe til klinikken eller booke tid online via vores online bookingsystem.

Book online

Udfyld formularen

Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små. Fyld formularen med dine oplysninger og henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du bør være forberedt på, at der kan gå op til tre dage, inden du modtager vores svar.

Har du brug for kontakt her og nu? I disse tilfælde bør du altid kontakte klinikken per telefon, hvor vores dygtige veterinærsygeplejersker står klar til at modtage din henvendelse.

    Hold dig opdateret

    Hold dig opdateret