Vi tilbyder

Dyrlægehuset Kolding er din lokale familiedyrlæge. Hos os finder du et bredt udvalg af almindelige behandlinger til hund, kat, kanin, gnaver og exotiske pattedyr. Herudover tilbyder vi avanceret diagnostik og behandling inden for en række særlige fagområder.

Ægte omsorg betyder et godt liv for dit familiedyr

Hos Dyrlægehuset Kolding arbejder vi hver dag for at yde ægte omsorg for dig og dit familiedyr. Det er vigtigt for os, at dit besøg hos os altid er en god og tryg oplevelse. Vores ISO-certificering er en blåstempling af vores faglige kvalitet og patentsikkerhed. Kombinationen af ægte omsorg og høj faglig kvalitet sikrer, at du og dit familiedyr altid får den bedst mulige behandling hos os.

Vi er din lokale familiedyrlæge i Kolding. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af almindelige behandlinger til hund, kat, kanin, gnaver og exotiske pattedyr. Samtidig er vi et moderne dyrehospital med udstyr til og efteruddannelser i avanceret diagnostik og behandling inden for en række særlige fagområder. Derfor modtager vi glædeligt henvisningspatienter fra andre dyreklinikker og hospitaler.

Kat

Vi tilbyder en lang række behandlinger til din familiekat. Hos os er ægte omsorg for dig og din kat en topprioritet. Derfor gør vi os altid umage for, at besøget hos os er en god og tryg oplevelse for din kat. Hos Dyrlægehuset Kolding er vi certificeret Cat Friendly Clinic. Det er din garanti for grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af din kat.

Se behandlinger

Hund

Vi tilbyder en lang række behandlinger til din familiehund. Hos os er ægte omsorg for dig og din hund en topprioritet. Derfor gør vi os altid umage for, at besøget hos os er en god og tryg oplevelse for din hund. Dyrlægehuset Kolding er ISO-certificeret dyrlæge. Det betyder, at vores personale, udstyr og omgivelser lever op til højeste kvalitetskrav.

Se behandlinger

Kanin

Vi tilbyder en lang række behandlinger til din kanin. Hos os er ægte omsorg for dig og din kanin en topprioritet. Derfor gør vi os altid umage for, at besøget hos os er en god og tryg oplevelse for din kanin. Kaniner er følsomme dyr med særlige behov. Vores to kaninkyndige dyrlæger har gennemgået intensiv efteruddannelse i sundhed og sygdom hos netop kanin. Hos os er du og din kanin i trygge hænder.

Se behandlinger

Gnavere og eksotiske pattedyr

Vi tilbyder en lang række behandlinger til gnavere og eksotiske pattedyr. Vi ved, at ikke to dyrearter er ens. Derfor finder du hos os dyrlæger med særlig efteruddannelse inden for sundhed og sygdomme hos netop disse særlige dyrearter. Vi gør en dyd ud af altid at have opdateret viden og specialudstyr til mange forskelligartede opgaver.

Se behandlinger

Særlige fagområder

Hos Dyrlægehuset Kolding finder du et professionelt dyrehospital med specialudstyr til avanceret diagnostik og behandling af en lang række sygdomme hos mindre familiedyr. Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker er kyndigt uddannede i anvendelsen af alt vores udstyr. Du og dit familiedyr er derfor i trygge hænder hos os.

Se særlige fagområder

Carepakken

Vi tilbyder en attraktiv sundhedsordning for dit familiedyr, hvor omdrejningspunktet er ægte omsorg for dit dyrs sundhed. Carepakken er med andre ord en pakke fra hjertet. Når du tegner en sundhedsordning, får du fordelagtige rabatter, økonomisk frihed og vigtigst af alt et sundt og veltilpas familiedyr.

Se Carepakken

Hjertekonto

Vi tilbyder en attraktiv finansierings- og afdragsordning. Hjertekontoen er din økonomiske frihed til at vælge den bedste behandling til dit familiedyr, hvis uheldet er ude, og det bliver syg eller kommer til skade. Du undgår med andre ord at skulle takke nej til livsreddende behandling, fordi der i øjeblikket ikke er råd.

Se Hjertekonto

Drive in – Drop off

Vi tilbyder en fleksibel drive in – drop off ordning. Vi ved, at det kan være svært at finde tid til dyrlægebesøg i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi, at du kan aflevere dit familiedyr hos os om morgenen og hente det igen efter behandling, når arbejdsdagen er slut. Det er din tryghed for dyrevelfærd i en travl hverdag.

Se Drive in – Drop off

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret