Avanceret diagnostik og behandling | Dyrlægehuset Kolding

Særlige fagområder

Dyrlægehuset Kolding tilbyder avanceret diagnostik og behandling inden for en række særlige fagområder. Et sikkert valgt for dig og dit kæledyr.

Moderne dyrehospital

Hos Dyrlægehuset Kolding finder du et professionelt dyrehospital med specialudstyr til avanceret diagnostik og behandling af en lang række sygdomme hos mindre familiedyr.

Adgang til avanceret specialudstyr

Vi har adgang til en række specialudstyr, der gør det muligt at lave komplicerede udredninger og tilbyde specialiserede behandlingsmuligheder. Hos os finder du blandt andet et in-house laboratorium, moderne røntgenanlæg, ultralydsscanner og CB-CT-scanner samt professionel tandafdeling.

Vores kyndige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er grundigt uddannede i anvendelsen af vores al vores udstyr. Du og dit kæledyr er derfor i sikre hænder, når I besøger vores dyrehospital.

Læs mere om os
Professionelt in-house laboratorium | Dyrlægehuset Kolding

Erfarne dyrlæger med lang efteruddannelse

Vi vægter efteruddannelse af vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker højt. Hos os er der plads til at de udfolder, udvikler og udvider deres faglige kompetencer. Vi har hver især særlige faglige områder, som vi brænder for og er passioneret omkring.

Hos Dyrlægehuset Kolding finder du blandt andet dyrlæger, der har gennemført flerårige efteruddannelser inden for blandt andet tandbehandling, hjertesygdomme samt undersøgelse og behandling af kaniner, gnavere og andre mindre kæledyr. Du og dit kæledyr er derfor i trygge hænder hos os.

Vi modtager også henvisninger fra kolleger.

Mød medarbejderne her
Erfarne dyrlæger med lang efteruddannelse | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vores kyndige dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at tage imod dig og dit kæledyr i vores moderne dyrehospital i Kolding.

Kontakt os