Kattevenlig klinik i Kolding – et trygt valg for dig og din kat | Dyrlægehuset Kolding

Cat Friendly Clinic

Dyrlægehuset Kolding er certificeret Cat Friendly Clinic. Hos os bliver din kat tilset i trygge omgivelser, der lever op til høje, internationale standarder.

Det bedste valg for dig og din kat

Dyrlægehuset Kolding var det første dyrehospital i Danmark, der blev certificeret Cat Friendly Clinic – et kvalitetsstempel, der dækker over helt særlige kompetencer og faciliteter i forhold til behandling og indlæggelse af katte.

Katte er følsomme dyr, der har brug for en helt særlig behandling. Netop dét finder du her hos Dyrlægehuset Kolding.

Katteventeværelse

Hos os finder du et venteværelse særligt indrettet til katte. Venteværelset er placeret længere nede i huset, så din kat ikke bliver stresset eller utryg ved at sidde sammen med hundene i det normale venteværelse.

Vi anbefaler, at du placerer transportkassen med din kat på skranken, når du melder din ankomst. Katte føler sig nemlig mere trygge i højder, hvor de har bedre overblik.

Dyrlægehuset Kolding er certificeret Cat friendly clinic

Dyrlægehuset Kolding – Din lokale dyrlæge i Kolding

Kattekonsultation

I konsultationen lader vi så vidt muligt, katten selv komme ud af sin transportkasse. Konsultationen kan også foregå i bunden af transportkassen, hvis den har en aftagelig top. Det finder en del katte mere behageligt og trygt.

Vores hjertevarme personale gør sig umage for ikke at stresse din kat under selve konsultationen. Undersøgelsen foregår derfor i kattens eget tempo, og der er plads til, at konsultationen eventuelt tager et par minutter længere, end forventet. Er det ikke muligt at undersøge din kat, uden den bliver stresset, kan det blive nødvendigt at give den noget beroligende, og i enkelte tilfælde bedøve den, så den ikke får en dårlig oplevelse ud af besøget.

Kattevenlig klinik i Kolding – et trygt valg for din kat | Dyrlægehuset Kolding

Katteindlæggelse

Er det nødvendigt at indlægge din kat, bliver den indlagt i eget bur med tæppe samt en lille hule, som katten kan søge tryghed i. Det en fordel, hvis du har et lille tæppe eller kattens yndlingslegetøj med hjemmefra. Det kan skabe en hjemlig atmosfære og gøre din kat tryg.

Hos Dyrlægehuset Kolding har vi et separat afskærmet katteområde i hospitalet, hvor din kat ikke kommer i kontakt med hunde og skånes for høje lyde og støj. Burene er ligeledes placeret således, at kattene ikke kan se hinanden. Herved undgår vi, at kattene stresses unødvendigt. I katteområderne bruges der altid Feliway, både som diffusor i stikkontakten og som spray til burene, inden de tages i brug.

Feliway er en syntetisk kopi af de feromoner, katten udskiller fra kindregionen. Feromonerne hjælper katten til at føle sig tryg og veltilpas. Feliway opfanges af både killinger og voksne katte og kan blandt andet anvendes til at afhjælpe adfærdsproblemer, såsom angst og stress.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage imod dig og din kat i trygge og rolige omgivelser.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret