Henvisende dyrlæger

Dyrlægehuset Kolding modtager henvisninger fra kolleger. Vi sikrer god og fortrolig kommunikation med den henvisende dyrlæge.

Tandbehandlinger

Hos Dyrlægehuset Kolding finder du en professionel tandafdeling med specialudstyr inkl. CBCT-scanner til tandbehandling af mindre familiedyr. I vores tandafdeling foregår alle undersøgelser og behandlinger efter højeste standard. Dyrlæge Lizette Sloth har gennemført ESAVS treårige efteruddannelse i tandbehandling. Lizette modtager gerne henvisninger – både til mere almindelige tandbehandlinger og tandextraktioner, men også til rodbehandlinger, vital kroneamputation, tandretning, kæbebrud med mere. Louise Juhl er også i gang med ESAVS’s efteruddannelse og modtager også henvisninger på en række tandbehandlinger. Særligt er det Louise, der tager sig af tandproblemer hos kaniner og gnavere. Du er altid velkommen til at ringe til Lizette og Louise for sparring omkring en tandpatient – uden at dette skal føre til en henvisning. Vi har fokus på dine patienters tænder.

Kontakt os

Avanceret billeddiagnostik

Dyrlægehuset Kolding tilbyder avanceret billeddiagnostik. Vores røntgenanlæg, ultralydsscanner og CBCT-scanner lever op til højeste kvalitetskrav. Vi varetager undersøgelsen af din patient med stor professionalisme og ægte omsorg.

Kontakt os

CBCT-scanning

Cone Beam CT-scanning er en videreudvikling af de traditionelle røntgenoptagelser vi dagligt anvender i vores tandafdeling. CBCT-scanneren kan sammenlignet med traditionel røntgen gengive tænder og kraniets knoglestrukturer mere detaljeret end almindelig CT og i 3-D, og dermed hjælpe os til bedre diagnostik af problemer i mundhule, mellemøre, næsehule og omgivende knoglestrukturer.

Vi modtager som hidtil henvisninger på hele forløbet (udredning og behandling), men der er også mulighed for henvisning til CBCT alene (patienten går retur til egen dyrlæge for evt. videre diagnostik og behandling).

CBCT udføres udelukkende på anæsteserede patienter, men kan foregå ambulant mens ejer venter.

Kontakt os

Hjerte- og luftvejssygdomme

Vi tilbyder avanceret diagnosticering og behandling af hjerte- og luftvejssygdomme hos hund og kat. Din patient er i kyndige hænder hos os. Dyrlæge Mette Kallesen har gennemført ESAVS’ 5-årige efteruddannelse i kardiologi og er medlem af Ekkogruppen.

Mette modtager gerne henvisning af hjerte- og luftvejspatienter til udredning, hjertescanning og behandling for bl.a. medfødte og erhvervede hjertesygdomme hos alle hunderacer samt screening for Aortastenose(SAS), Dilateret kardiomyopati (DCM) og Mitraldysplasi hos Bullterrier. Vi tilbyder også Holter-monitorering ved mistanke om hjertearytmi.

Du er også velkommen til at kontakte Mette for sparring om en patient – uden at dette skal føre til en henvisning.

Kontakt os
Dyrlægehuset Kolding – Din lokale dyrlæge i Kolding

Kaniner, gnavere og eksotiske pattedyr

Dyrlægehuset Kolding tilbyder udredning eller behandling af kaniner, gnavere og eksotiske pattedyr. Ved henvisning af de små dyrearter er du velkommen til selv at kontakte os eller blot formidle kontakten til klienten. Som henvisende dyrlæge deltager du i forløbet i det omfang, du ønsker det.

Vi starter med en grundig anamnese – både med hensyn til symptomerne, men i høj grad også hvordan dyret holdes. Dernæst foretages en grundig klinisk undersøgelse af dyret, hvor der tages stilling til, om der er behov for yderligere undersøgelser – herunder afføringsprøver, blodprøver, scanning, røntgen eller andet for at komme nærmere en diagnose.

Der er ofte behov for indlæggelse i kortere eller længere tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om disse dyrearter – uden det behøver føre til en henvisning.

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager fugle og krybdyr.

Kontakt os

Dermatologi

Dyrlægehuset Kolding modtager patienter med allergi og hudlidelser. Margaretha Bek Nannberg har en årelang interesse for dermatologi. Hun har solid erfaring med udredning af dermatologiske patienter og høj faglighed efter deltagelse i adskillige kurser og kongresser. Den store interesse har ført til medlemskab af Dansk Veterinærdermatologisk Netværk (DVEN) og European Society of Veterinary Dermatology (ESVD).

Kontakt os
Vaccination af kat i Kolding – forebyg sygdomme hos kat | Dyrlægehuset Kolding

Goldtreat

Vi er certificeret Goldtreat-klinik. Certifikatet er din sikkerhed for, at vores guldbehandlinger bliver udført med kvalitetsimplantater (Berlock®) og af en uddannet dyrlæge, der er fortrolig med behandlingsprincipperne- og metoderne. Mette Kallesen har gennemgået et langt Goldtreat-træningsprogram og deltager i løbende efteruddannelse. Vi sørger for langvarig smertelindring hos din patient.

Kontakt os
Goldtreat behandling hos hund og kat – øget livskvalitet | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Ønsker du at henvise en patient til Dyrlægehuset Kolding? Vi sikrer en god og fortrolig kommunikation med dig som henvisende dyrlæge.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret