Professionel behandling af gnaver | Dyrlægehuset Kolding

Gnavere og eksotiske pattedyr

Hos Dyrlægehuset Kolding finder du dyrlæger med særlig uddannelse inden for sundhed og sygdomme hos gnavere og eksotiske dyr. Vi tager imod dig og dit dyr i trygge og rolige rammer.

Ikke to dyrearter en ens

Vi ved, at ikke to dyrearter er ens – heller ikke når det drejer sig om sundhed og sygdomme. Derfor finder du hos os to dyrlæger med særlig uddannelse inden for undersøgelse og behandling af gnavere og eksotiske pattedyr. Vi tager hånd om dit dyrs sundhed, uanset om du er ejer af en gnaver, en fritte eller et andet eksotisk pattedyr.

Vi har medicin og specialudstyr til undersøgelse og behandling af gnavere og eksotiske pattedyr – herunder narkose, kirurgi og tandbehandling. I vores hospitalsafdeling har vi et indrettet særskilt rum til indlæggelse, hvor vi kan tilgodese de enkelte arters behov.

Kvalitet og patientsikkerhed

Grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling af dine dyr er vores topprioritet. Derfor sørger vi altid for at have opdateret viden og udstyr af høj kvalitet til behandling af dit dyr. Vores ISO-certificering sikrer, at hygiejne, patientsikkerhed og kommunikation er i top.

Professionel behandling af eksotiske dyr og reptiler | Dyrlægehuset Kolding

Den bedste oplevelse gennem livet

Vi vægter den forebyggende rådgivning højt og anbefaler derfor, at dit kæledyr kommer til et forebyggende sundhedseftersyn mindst én gang om året. Her danner vi os et godt overblik over dit dyrs helbred. På den både kan vi tilbyde den bedste rådgivning i forhold til at give dit dyr et sundt og godt liv.

Professionel behandling af gnavere | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vores kyndige og hjertevarme dyrlæger står klar til at tage imod din gnaver eller eksotiske pattedyr i trygge rammer, der er tilpasset netop dit kæledyrs behov.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret