Om os

Velkommen hos Dyrlægehuset Kolding – din lokale dyrlæge i Kolding. Vi er din troværdige sparringspartner, når det kommer til dit dyrs sundhed.

Ægte omsorg

Vi arbejder hver dag for at yde ægte omsorg for dig og dit kæledyr. Vi ved, at dit kæledyr er din bedste ven og en del af din familie. Et besøg hos os skal derfor være en god oplevelse for jer begge.

Et dyrlægebesøg kan være en skræmmende oplevelse for dit kæledyr – især hvis dyret i forvejen er syg og utryg. Vi bestræber os altid for, at jeres besøg hos os foregår så trygt og roligt, som overhovedet muligt.

Vi tager gerne individuelle hensyn, og du er derfor altid velkommen til at fortælle os, hvad der fungerer godt for netop dit kæledyr. Har din ven et yndlingstæppe eller legetøj, kan du glædeligt medbringe det hos os.

Vores omsorgsfulde dyrlæger og veterinærsygeplejersker tager sig altid tid til dine spørgsmål – ingen bekymring er for lille eller for stor. Du kan trygt dele dem med os.

Professionel behandling

Hos os er dit kæledyrs tryghed og sikkerhed i centrum. Vores kyndige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er derfor grundigt uddannet i udførslen af alle vores undersøgelser og behandlinger. Vi følger med i udviklingen inden for vores fagområde og vægter løbende efteruddannelse højt. Det sikrer dig og dit kæledyr den bedst mulige rådgivning og behandling.

Kvalitet og sikkerhed er en topprioritet. Det gælder alt fra hygiejne og antibiotikapolitik til narkosesikkerhed samt vedligehold og eftersyn af vores moderne specialudstyr.

Vi er ISO-certificeret. Denne certificering er en blåstempling af vores faglige kvalitet og patientsikkerhed. ISO-9001 er din og dit kæledyrs tryghed for, at vores undersøgelser og behandlinger lever op til allerhøjeste kvalitetskrav på markedet.

Læs mere om ISO-certificering

Kontakt os i dag

Vi står klar til at tage imod dig og dit kæledyr i trygge rammer på vores topmoderne dyrehospital.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret