Anne Pedersen

Veterinærsygeplejerske

Mød Anne Pedersen. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2020 fra Dyrlægehuset Kolding. Hun interesserer sig særligt for adfærds- og genoptræning.

Baggrund

Anne er oprindeligt uddannet biolog og har arbejdet med miljøforvaltning i en årrække. Men dyrene trak i hende, og derfor skiftede hun retning i 2016, hvor hun begyndte at uddanne sig som veterinærsygeplejerske. Hun startede sin elevtid på Grenland Dyreklinikk i Norge. Sidenhen har hun været hos AniCura Sydvet og senest her hos Dyrlægehuset Kolding, hvor hun afsluttede sin uddannelse i 2020.

Særlige fagområder

Fagligt interesserer Anne sig særligt for arbejdet på en hospitalsafdeling, såsom operationer og anæstesi samt laboratoriearbejde, men har også stor interesse for kaniner og adfærd.

Privat

Privat bor Anne midt i naturen ved Hejlsminde med sin kæreste. Anne nyder at vandre, og hun dykker alt det, hun kan komme til.

Egne dyr

Anne’s hund Zako er en labrador, der er, som labrador er flest; fuld af madglæde, krudt i røven, kærlighed og drillerier. Han er jævnligt med Anne’s kæreste på jagt. Hun har tidligere haft indekaniner/frikaniner.

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret