Anne Pedersen

Veterinærsygeplejerske

Mød Anne Pedersen. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2020 fra Dyrlægehuset Kolding. Hun interesserer sig særligt for adfærds- og genoptræning.

Baggrund

Anne er oprindeligt uddannet biolog og har arbejdet med miljøforvaltning i en årrække. Men dyrene trak i hende, og derfor skiftede hun retning i 2016, hvor hun begyndte at uddanne sig som veterinærsygeplejerske. Hun startede sin elevtid på Grenland Dyreklinikk i Norge. Sidenhen har hun været hos AniCura Sydvet og sidst her hos Dyrlægehuset Kolding, hvor hun afsluttede sin uddannelse i 2020.

Særlige fagområder

Fagligt interesserer Anne sig særligt for adfærd og genoptræning, men også for mange af de daglige aspekter i arbejdet på en hospitalsafdeling, såsom operationer, tandarbejde og laboratorie.

Privat

Privat bor Anne i Kolding og nyder derfor at kunne cykle på arbejde. Udover sine cykelture nyder Anne at vandre, og hun dykker alt det, hun kan komme til.

Egne dyr

Anne har ingen dyr i øjeblikket, men hun har tidligere haft indekaniner (frikaniner) og hund. Hun er ikke et sekund i tvivl om, at hun en dag skal have hund igen.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret