Lene Tornkjær

Veterinærsygeplejerske

Mød Lene Tornkjær. Hun blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2001 fra Gistrup Dyreklinik. Lene brænder for adfærdstræning og er kvinden bag vores succesfulde hvalpetræf.

Baggrund

Lene blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2001 fra Gistrup Dyreklinik. Hun blev ansat hos Dyrlægehuset Kolding i 2002.

Særlige fagområder

Lene er passioneret om hendes fag og har derfor taget en række efteruddannelser i blandt andet anæstesi og laserterapi. Senest har hun gennemført en uddannelse som dyrlægeeksamineret hunde- og kattemassør med fysioterapi – til stor glæde for vores patienter.

Vi kommer ikke udenom, at Lenes store kærlighed er adfærdstræning og aktivering af hund. Mange danske hunde keder sig, og Lene har gjort det til sin mission at udbrede budskabet om indholdsrig aktivering. Små ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel for vores firbenede venner. Lene er derfor også kvinden bag Dyrlægehuset Koldings populære hvalpetræf.

Privat

Privat bor Lene sammen med Nicolai. De kommer begge fra København, men har siden slået rødder i den jyske muld. Lene og Nicolai nyder at drage på lange løbe- eller cykelture med deres hund Brace.

Egne dyr

Lene er den stolte ejer af hunden Brace af racen Rhodesian Ridgeback. Parrets hunde bliver blandt andet brugt til: Schweissspor/vildtspor, almindelig lydighed, rally lydighed på konkurrenceplan, nosework og udstilling. Opdræt og interesse for racen Rhodesian Ridgeback er også med på deres lange liste. Og der er nok snart en lille ny Rhodesian Ridgeback på vej…

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret