Lizette Sloth

Dyrlæge

Mød Lizette Sloth. Hun blev uddannet dyrlæge i 1996.
De seneste 16 år har hendes særlige fagområde været tandbehandling hos hund, kat og andre smådyr.

Baggrund

Lizette blev uddannet dyrlæge i 1996 fra Den kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Efter endt uddannelse var hun ansat på Nyborg Dyrehospital i seks år, inden hun i 2002 blev ansat hos Dyrlægehuset Kolding. Lizette har været medejer af dyrehospitalet siden 2004.

Særlige fagområder

Siden 2002 har Lizette primært arbejdet med tandbehandling hos hund, kat, kaniner og gnavere. Hun har gennemført en treårig europæisk efteruddannelse i tandbehandling og deltager løbende i relevant efteruddannelse og internationale kongresser om tandbehandling. Lizette er medlem af den amerikanske forening for dyrlæger med speciel interesse inden for tandbehandling og har stor iver for hele tiden at dygtiggøre sig og holde sin viden opdateret.

Lizette afholder jævnligt kurser i tandsygdomme og tandbehandling for andre dyrlæger og veterinærsygeplejersker, ligesom hun modtager henvisninger af tandpatienter fra andre klinikker.

Privat

Privat er hun er gift med Per, og sammen har de to drenge, der begge er flyttet hjemmefra. Lizette og hendes mand bor i Agtrup på et lille landsted. I fritiden dyrker hun motionsløb, fluefiskeri, kajakroning og om vinteren alpint skiløb i Østrig.

Egne dyr

Zoe er Lizettes border terrier. Den nyder livet i Agtrup og er med på arbejde de fleste dage. Lizette og hendes mand har ligeledes seks høns af racen orpington, som leverer de fineste æg til stor glæde for familien. Om sommeren har de også et par gallowaykvier gående.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret