Lizette Sloth

Dyrlæge

Mød Lizette Sloth. Hun blev uddannet dyrlæge i 1996.
De seneste 16 år har hendes særlige fagområde været tandbehandling hos hund, kat og andre smådyr.

Baggrund

Lizette blev uddannet dyrlæge i 1996 fra Den kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Efter endt uddannelse var hun ansat på Nyborg Dyrehospital i seks år, inden hun i 2002 blev ansat hos Dyrlægehuset Kolding. Lizette har været medejer af dyrehospitalet siden 2004.

Særlige fagområder

Siden 2002 har Lizette primært arbejdet med tandbehandling hos hund, kat, kaniner og gnavere. Hun har gennemført en treårig europæisk efteruddannelse i tandbehandling og deltager løbende i relevant efteruddannelse og internationale kongresser om tandbehandling. Lizette er medlem af den amerikanske forening for dyrlæger med speciel interesse inden for tandbehandling og har stor iver for hele tiden at dygtiggøre sig og holde sin viden opdateret.

Lizette afholder jævnligt kurser i tandsygdomme og tandbehandling for andre dyrlæger og veterinærsygeplejersker, ligesom hun modtager henvisninger af tandpatienter fra andre klinikker.

Privat

Privat er hun er gift med Per, og sammen har de to drenge, der begge er flyttet hjemmefra. Lizette og hendes mand bor i Agtrup på et lille landsted. I fritiden nydes livet på gården og naturen. Og gerne diverse kreative projekter.

Egne dyr

Zoe er Lizettes border terrier. Hun nyder livet i Agtrup og er også med på arbejde en gang imellem. Lizette og hendes mand har ligeledes høns. Om sommeren har de også et par gallowaykvier gående.

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret