Louise Juhl

Dyrlæge

Mød Louise Juhl. Hun blev uddannet dyrlæge i 2008 fra KU Life. Hun har stor interesse for kaniner og gnavere, kirurgi samt tandbehandlinger hos familiedyr.

Baggrund

Louise blev uddannet dyrlæge i 2008 fra KU Life. Efter endt uddannelse arbejdede hun en periode i blandet praksis på Gram Dyreklinik. Kæledyrene vandt dog hurtigt hendes hjerte, og siden 2009 har hun udelukkende beskæftiget sig med familiedyr. Hun har tidligere arbejdet for Dyrlægeteamet Sydvet på hospitalerne i henholdsvis Rødding og Sommersted. Louise blev ansat hos Dyrlægehuset Kolding i 2016.

Særlige fagområder

Igennem årene har Louise gennemført en lang række kurser og efteruddannelser i ind- og udland inden for behandling af kaniner og gnavere. Din pelsede ven er derfor i trygge hænder hos Louise. Udover kaniner og gnavere er hun passioneret om tandlidelser og behandling af disse – og har bl.a. deltaget flere gange på den amerikanske kongres om tandsygdomme og behandling.

Privat

Privat er Louise gift med Richardt, og sammen har de tre børn – to piger og en dreng. Familien bor i hus i Sdr. Bjert. Fritiden bliver brugt på løbeture og træning, når de mange huslige og haverelaterede opgaver tillader det.

Egne dyr

Familien har en dejlig FT Springer Spaniel ved navn Panda. Hun er trods sit navn et energibundt, og Louises mand bruger hende hovedsageligt til jagt. Louise nyder derimod at have Panda med på løbeture. Hun er en skøn familiehund – omend en anelse fræk.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret