Margaretha Bek Nannberg

Dyrlæge

Mød Margaretha Bek Nannberg. Hun blev udannet dyrlæge i 1990. Hun har særlig interesse i kaniner, gnavere og eksotiske dyr og har gennemført adskillige efteruddannelser i ind- og udland.

Baggrund

Margaretha blev udannet dyrlæge i 1990 fra Den kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Hun har siden endt uddannelse udelukkende beskæftiget sig med kæledyr. Hun blev ansat hos Dyrlægehuset Kolding i 2004 og har siden 2011 været medejer af dyrehospitalet.

Særlige fagområder

Margaretha brænder særligt for kirurgi og for pels- og hudsygdomme. Hun er medlem af erfa-gruppen DVEN (Dansk veterinær-dermatologisk netværk). Derudover beskæftiger hun sig meget med undersøgelse og behandling af kaniner, gnavere og andre eksotiske pattedyr. Margaretha har således gennemført adskillige efteruddannelser i ind- og udland inden for området.

Privat

Privat er Margaretha gift med Keld, og sammen har de fem voksne ”dine og mine børn”. Fritiden går med familiehygge, huset, haven, lidt motion, schapendoes-klubarbejde, gåture samt bøger/strikketøj, hvis der altså er tid til overs. Gården er fra 1850, så der er lidt at se til.

Egne dyr

Hjemme har Margaretha og hendes mand hundene Iris og Jasmin af racen Schapendoes. De har gennem tiden haft en del kuld hvalpe – og Jasmin har to døtre, som Margaretha forventer at føre avlen videre med.

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret