Professionel behandling af fritter og ildere | Dyrlægehuset Kolding

Fritter

Dyrlægehuset Kolding tilbyder omsorgsfuld undersøgelse og behandling af fritter. Hos os finder du dyrlæger med særlig uddannelse inden for sundhed og sygdomme hos fritter.

Behandling af fritter

Fritten er en velkommen gæst hos Dyrlægehuset Kolding. Vi ved, at ikke to dyrearter er ens, hvorfor vi har dyrlæger med særlig efteruddannelse inden for sundhed og sygdomme hos gnavere og eksotiske dyr. Fritter besøger os ofte til et årligt sundhedseftersyn, ved tandbehandling eller neutralisation – men vi har også specialudstyr til bedøvelse og kirurgisk behandling af fritter.

Neutralisation af fritter

Hunfritter bliver kønsmodne det første forår, efter de er født. Når dagslængden er over 12 timer, starter løbetiden. Under vores himmelstrøg varer løbetiden fra marts til september, hvis hunnen ikke parres. Det høje østrogenniveau, der er til stedet under en lang løbetid, kan påvirke knoglemarven i negativ retning og i værste fald være dødelig. Hunfritten skal derfor parres eller neutraliseres. Sterilisation kan ske kirurgisk ved at fjerne æggestokkene eller kemisk ved at lægge et implantat (Suprelorin) ind under huden mellem skulderbladene. Vi rådgiver dig om den bedste behandling af din fritte.

Hanfritter er kønsmodne, når de runder en alder af 6-12 måneder. Hos hanner kan kastration forebygge aggression, lugtgener og uønskede drægtigheder, hvis han går sammen med en eller flere hunner.

Neutralisation af fritter og ildere | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vi står klar til at tage imod dig og din fritte i rolige opgivelser på vores moderne dyrehospital i Kolding.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret