Massage & genoptræning af hund | Dyrlægehuset Kolding

Genoptræning og massage til hund

Dyrlægehuset Kolding tilbyder fysioterapi og massage til hund. Behandlingerne bruges til både genoptræning efter operation og til at forebygge særlige svagheder hos din hund.

Fysioterapi til hund

Fysioterapi med terapeutiske stræk kan være til gavn for alle hunde – uanset størrelse, alder og svagheder. Behandlingen har en lang række fordele, som både du og din hund vil få glæde af i hverdagen. Fysioterapi til hund kan blandt andet forebygge skader, løsne spændte muskler og reducere ømheder. Behandlingen kan også virke afslappende og stressnedsættende for din hund.

Kroppen hjælpes til at udskille de affaldsstoffer, der ophobes i bindevæv og muskler, og som giver smerter. Hos Dyrlægehuset Kolding finder du en veterinærsygeplejerske, der har gennemført efteruddannelsen som dyrlægeeksamineret hunde- og kattemassør med fysioterapi. Til stor glæde og gavn for vores firbenede patienter.

Professionel fysioterapi til hund | Dyrlægehuset Kolding

Massage til hund

Massage til hund kan være et effektivt redskab til at styrke hundens muskler og led. Massage til hund kan derfor være med til at forebygge en lang række muskel- og ledskader. Forebyggende massage kan med fordel anvendes på brugshunde, der bliver avlet og trænet med henblik på at udføre specifikke arbejdsopgaver til erhvervs- eller civilbrug. Disse hunde kan nemt blive overbelastet, og hundemassage kan i den forbindelse bruges som både forebyggende og akut behandling.

Vi anbefaler også massage til hund, hvis din hund har særlige svagheder, herunder problemer med muskler, led og ryg. Her bruges hundemassagen til at lindre symptomer og eventuelle smerter.

Professionel og effektiv hundemassage | Dyrlægehuset Kolding

Genoptræning af hund

Hvis din hund har været ude for en ulykke eller gennemgået en større operation, anbefaler vi, at der lægges en genoptræningsplan for din hund. Af større operationer, der kræver genoptræning, kan nævnes rygoperationer, led- og knogleoperationer. God genoptræning er afgørende for resultatet af en operation, da det øger chancen for, at din hund genvinder fuld førlig- og funktionsdygtighed.

Som ejer kan du klare meget af genoptræningen derhjemme, og du er derfor en aktiv del af den genoptræningsplan, vi lægger for netop din hund. I samarbejde med dig lægger vi en plan, der matcher dit og din hund behov og kunnen.

Når du træner derhjemme, er det vigtigt, at træningen foregår frivilligt fra hundens side. Du skal derfor sørge for, at du ikke overskrider din hunds grænser og derved påvirker relationen mellem dig og din hund. Hvis genoptræning bliver gjort korrekt, oplever de fleste ejere, at deres hunde ligefrem nyder og glædes ved genoptræningen.

Skånsom genoptræning af hund | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vil du gerne forebygge skader hos din hund med særlige behov? Vi tilbyder genoptræning og massage til hund i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik i Kolding.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret