Hvalpepakken

Vi har samlet en pakke med alt det, der er behov for, når man har hvalp. Så er der ikke ret meget du selv behøver at tage stilling til – ud over selvfølgelig masser af gode timer sammen med din nye hvalp.

Den bedste start med din hvalp

Måske er det første gang – måske er det 5. gang, men 12 år siden sidst, at du står med en dejlig blød og helt uimodståelig hundehvalp i armene. Og hvordan er det nu med hvalpe-vaccinationer, ormekur, sundhedsforsikring, miljøtræning og alt det der…?

Vi har samlet en pakke med alt det, der er behov for, når man har hvalp. Så er der ikke ret meget du selv behøver at tage stilling til – ud over selvfølgelig masser af gode timer sammen med din nye hvalp.

Pakken har vi kaldt

Hvalpepakken

Den indeholder:

Sundhedsundersøgelse med 2. og 3. basis vaccination – ved 12 og 16 ugers alderen

De fleste hvalpe vaccineres hos deres opdrætter, når de er ca. 8 uger gamle. For at vaccinen skal beskytte hvalpen mod sygdom skal vaccinationen gentages når hvalpen er 12. og 16. uger gammel. Ved det første besøg er der inkluderet en grundig sundhedsundersøgelse.

3 tryghedsbesøg

Hvert besøg varer 10 minutter. Du vejledes af en sygeplejerske i hvordan din hvalp kommer trygt op og ned af bordet i konsultationen, hvordan den bliver vejet i venteværelset osv.

Alt dette fordi det er meget vigtigt for os at din hvalp er tryg og godt tilpas, hvis den i fremtiden skulle få behov for at få hjælp ved sygdom eller lignende.

Besøgende er en del af den vigtige tilvænning til forskellige miljøer, som alle hvalpe har behov for at gennemgå.

Tandtjek

Mange hvalpe går med problemer i munden der ikke bliver opdaget i tide. En sygeplejerske hjælper med at se om din hvalp har tabt alle sine tænder, om dens tænder sidder som forventet og du modtager rådgivning om god mundhygiejne hos hvalpe.

3 måneders medlemskab af Carepakken®

For kun 1 krone pr. måned får du 3 måneders medlemskab af vores sundhedsordning Carepakken®. Carepakken giver dig bl.a. en gratis årlig sundhedsundersøgelse samt 20% rabat på honoraret ved undersøgelse og behandling.

Læs mere om Carepakken® på vores hjemmeside eller få en folder af personalet.

Intet udleveringsgebyr på loppe- flåt- og ormemidler

Meget af den medicin du kan købe hos os er receptpligtigt. Dvs. at det ikke kan udleveres uden at vi har et kendskab til din hund. Det stiller også krav til os om journalisering og indberetning af evt. bivirkninger. Derfor er der et udleveringsgebyr på receptpligtig medicin.

Pakken koster 1950,- kr.

(Normalpris 2818,- kr.)

Du får Hvalpepakken ved at ringe til os på tlf 75 54 17 12 eller kigge forbi på klinikken