Ungkattepakke

At beslutte sig for et liv med kat, er mindst lige så stort et ansvar, som et liv med ethvert andet kæledyr. Kattens friere liv og selvstændighed, kræver en øget omsorg og opmærksomhed fra dig som katteejer. Derfor har vi sammensat en pakke til dig som nybagt katteejer, der indeholder alle de “ting” der skal tages hånd om for, at din killing, ungkat eller voksne kat får det bedste katteliv i dine hænder.

Vi hjælper dig med, at tage hånd om din kat

Gennem hele dens liv, fra killing til senior, har din kat brug for dig.
Ungkattepakken indeholder alt hvad din kat behøver, for en god start på et lang katteliv.

Det får du med Ungkattepakken

Ungkattepakken er et tilbud til alle katte der endnu ikke er kastrerede eller steriliserede. Her får din kat  en grundig sundhedsundersøgelse, kastration/sterilisation, 1. og. 2, basisvaccination, øretatovering – eller Chipmærkning og tatoveret ”C” i venstre øre-  og registrering i Det Danske Katteregister, kontrolbesøg ca. 10 dage efter operation, en gratis forebyggende adfærdskonsultation SAMT gratis oprettelse i Carepakken og 3 måneders gratis medlemskab af Carepakken i en samlet pris. Du kan betale det hele på en gang eller dele beløbet op i 10 dele (uden renter og gebyrer, forudsætter kreditgodkendelse via Sparxpres). Prisen varierer alt efter om man er han- eller hunkat, inde- eller udekat, skal tatoveres eller have chip + et “C”.

Vær opmærksom på at du selv skal afmelde Carepakken såfremt du ikke ønsker at være medlem af denne efter de 3 måneder

Neutralisation af kat i Kolding - Kastration af kat

Pris

Prisen på Ungkattepakken afhænger af, om det er en inde- eller ude-kat. Og om det er en han- eller en hunkat. Du kan se de aktuelle priser på vores prisliste.

Du har mulighed for at afdrage over 10 måneder, helt uden renter og gebyrer, du betaler altså den samme pris, men fordeler blot din betaling over 10 måneder.
Dette kræver kreditgodkendelse hos Sparxpres.

Vaccination af kat – Find vaccinationsplan til killing | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og din kat i trygge og rolige omgivelser.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret