Dyreklinik, Dyrlæge
ISO 9001-certifikat - ikon


Goldtreat

Goldtreat er navnet på det internationale netværk af udvalgte dyrehospitaler og dyreklinikker, som udfører Lokal Guldbehandling ved hjælp af Berlock® implantater. Disse patenterede implantater er udviklet til, ved hjælp af en meget stor overflade, at fremkalde maksimal frigørelse af guldioner i det område hvor de er implanteret. Den videnskabelige påvisning af at celler i væv fremkalder frigivelse af små mængder guldioner fra metallisk guld, er grundlaget for den rationelle anvendelse af Berlock® implantaterne, som Goldtreat konceptet bygger på.

Med Berlock® implantater fra Goldtreat opnås:

  • Livslang smertelindrende effekt ved slidgigtsmerter
  • Behovet for smertestillende gigtmedicin mindskes eller ophører helt
  • Ingen bivirkninger

Én behandling af det syge led er tilstrækkelig

Din sikkerhed som dyreejer

Goldtreat navnet og logoet er din sikkerhed som dyreejer for at behandlingen udføres med de mest optimale guldimplantater, der er tilgængelige og efter en standardiseret metode, som er ens uanset på hvilken Goldtreat klinik indgrebet udføres.

Alle deltagende klinikker har gennemgået Goldtreats træningsprogram og er fortrolige med behandlingsprincippet. Netværkets klinikker vil løbende deltage i efteruddannelsesprogrammer, ligesom de til stadighed vil modtage information om de nyeste forskningsresultater.

Selve behandlingen udføres i narkose. Guldimplantaterne ilægges med kanyler, så din hund eller kat vil ikke være påvirket efter behandlingen, når ellers narkose er ude af kroppen.

Læs mere her:

Dyrlægehuset Kolding
Galgebjergvej 44
6000 Kolding
Tlf: 75 54 17 12
Mail: info@dyrlaegehuset.com
Facebook Facebook ikon

Åbningstider:
Tidsbestilling og information:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00 (fredag til 16.00)
Åbent for fodersalg:
Mandag til fredag kl. 8.00 – 17.00