Aktivering og stimulering af hund – sådan gør du

Gennem aktivering og stimulering glæder du din bedste ven og giver din hund et aktivt og indholdsrigt liv – hver dag. Få tips og tricks til aktiviteter, der stimulerer din hunds sanser og intelligens.

Fysisk aktivitet er vigtigt for at holde din hund sund og rask. Men mindst lige så vigtigt er det, at du stimulerer din hund mentalt. Understimulerede hunde kan udvikle adfærdsproblemer, der kan påvirke hundens livskvalitet og forholdet til dig negativt.

Det er derfor Alpha og omega, at du aktiverer din hund – både fysisk og mentalt. På den måde sikrer du, at din hund får et godt og indholdsrigt liv, og at du forbliver dens bedste ven.

Der er mange måder at aktivere og stimulere hunde. En af dem er aktiveringslegetøj, der kan være en god vej til en velbalanceret og tilfreds hund.

Aktiveringslegetøj til hund

Hos Dyrlægehuset Kolding forhandler vi sjovt og lærerigt aktiveringslegetøj til både store og små, unge og ældre hunde. Vi har legetøj, der matcher netop dit og din hunds behov.

Her står vores kyndige veterinærsygeplejersker klar til at vejlede og rådgive dig om aktivering af netop din hund og valg af aktiveringslegetøj.

Kontakt Dyrlægehuset Kolding i dag

Vi står altid klar til at tage hjertevarmt imod dig og dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser på vores dyreklinik.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret