Operation af hund og kat – et trygt valg | Dyrlægehuset Kolding

Kirurgi

Dyrlægehuset Kolding udfører operationer på moderne operationsstue, der lever op til højeste kvalitetskrav. Et sikkert valg for dit syge eller tilskadekomne kæledyr.

Et sikkert valg

Vores separate operationsstue er indrettet, så den lever op til strenge krav. Dette sikrer optimal hygiejne og sikkerhed for dit kæledyr. Vores ISO-certificering er et kvalitetsstempel for netop dette. Vores kyndige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er grundigt uddannet i skånsom narkose og moderne kirurgi. Du og dit kæledyr er derfor i sikre hænder hos os.

Blodprøve inden narkose

Hvis vi er tilfredse med tallene fra blodprøven, giver vi dit kæledyr en forbedøvelse, der både indeholder noget afslappende og smertestillende medicin. Du er velkommen til at blive ved din vens side helt frem til narkosen. Dit kæledyr bliver overvåget under hele narkosen – både elektronisk og af vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Når operationen er veludført, er du velkommen til at være til stede, når din ven igen vågner fra narkosen. Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr er trygge under hele forløbet. Vi gør os derfor umage for, at alle steps foregår så roligt, som muligt.

Vi er meget opmærksomme på at holde dit kæledyr smertelindret efter forløbet. Vi tilbyder en moderne smertebehandling og holder os opdateret på seneste viden også på dette felt. Målet er, at din ven ikke skal have smerter.

Operation af hund og kat – et trygt valg | Dyrlægehuset Kolding

Sådan foregår en operation

Når dit dyr skal opereres, foregår det almindeligvis ambulant, og du får derfor lov til at få dit kæledyr med hjem allerede samme dag. Der kan dog være enkelte situationer, hvor vi anbefaler hospitalsindlæggelse i en til to dage.

Om morgenen, når du afleverer dit kæledyr på klinikken, bliver kredsløbet og vejrtrækningen kontrolleret. Vi anbefaler, at der bliver foretaget en blodprøve forud for narkose og operation. Blodprøven fortæller os, om der er grund til at tro, at narkosen og operationen ikke kan gennemføres uden problemer.

Læs mere om bedøvelse af hund

Læs mere om bedøvelse af kat

Operation af hund og kat – et trygt valg | Dyrlægehuset Kolding

Kontakt os i dag

Vores kyndige dyrlæger opererer dit syge eller tilskadekomne dyr på moderne operationsstue, der lever op til højeste kvalitetskrav. Vi sørger for, at både du og dit kæledyr er trygge gennem hele forløbet.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret